måndag 16 november 2015

Två veckor och I-lands problem


Det är två veckor kvar. TVÅ!!

Saker som jag längtar mest till:

- Slipper trapporna. Det är ett enda springas upp och ner hela tiden, Lyckas alltid ha något på fel våning, för att inte tala om att minnas sätta igen grinden.

- Ett grov-/hjälpkök med tvättmaskin, skåp och handfat. Ni som har besökt oss i vårt nuvarande hem vet att jag har tvättmaskinen på nedre våningen i dem mest minimala vessan ni kan tänka er, så det blir en massa springas upp och ner med tvättkorgen. I-lands problem, jag vet! Men när vi flyttar kommer mitt liv att bli så mycket bättre gällande praktiska saker.

- Att ha alla sovrummen på ett plan, dvs. vi kommer äntligen att ha nytta av barnens rum förutom att de sover i dem. För ärligt sagt så är det nog väldigt sällan vi är på övre våningen förutom på natten då. Nu får barnen leka i sina egna rum istället för vardagsrummet. Knappast slipper vi leksakerna i de övriga rummen nu heller, men troligen mera än för tillfället, då hela vardagsrummet är ett enda leksaks kaos.

- En egen, större gård med lekstuga och sandlåda. Finns också plats för gungor och trampolin.

- Ett garage!!

- Ett fint och stort kök dit vårt köksbord ryms bra. Inget mera springas hundra gånger under en måltid från kök till vardagsrum och tillbaka när man glömt nåt.

- Fina och fräscha badrum, och framför allt större.


Ja, tror ni jag är lite just ivrig.

Två veckor, gott folk! TVÅ!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar