söndag 1 november 2015

Tavlor och om en månad



Jepp, då var det ingen återvändo längre, båda köpebreven undertecknade. Om en månad flyttar vi!! Känns overkligt, men också samtidigt som om alla bitar faller på plats. 

Huset då? Jo, det är ett enplans egnahemshus byggt 2007-2008. Vid det här laget ser det ut som om vi inte behöver renovera något, eventuellt kanske måla någon vägg, men det ser vi ju sen när vi har flyttat. 

Det ligger ca 1 kilometer från vårt nuvarande hem och ungefär 1 kilometer från mitt barndomshem.  

Fick paket härom dagen från Ifolor. Hade blandat annat beställt dessa Canvas tavlor. De får vänta i en månad tills jag hänger upp dem där de hör hemma.  



Glad, tacksam och lycklig är bara början av vad jag känner just nu. Nu hoppas jag innerligt att det är tredje gången gillt för oss och att vi äntligen skall "hitta hem".


Ha det gott!

4 kommentarer:

  1. Hoppas så att ni ska trivas i ert nya hem! De ju så fint hus ni köpt!! Också jätte glad att vi nästan blir grannar :) hoppas på många roliga förmiddagar tillsammans ännu innan vi båda återvänder till jobb :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen!! :) Ni får nog genast komma på besök när vi har flyttat in, ska bli så roligt! :)

      Radera
  2. Vi å, vi å!! Hoxa föst ny att ni sko flytt.. sko no minns att ja ha registrera na toko, men hända säkärt reij glöm bort i..=) Vi hör av oss sen ni installerat er lite.. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, absolut måst vi ta en träff vid oss saan tå vi har fått ordning på kaose, böri va längsen igen :D.

      Radera