onsdag 8 juli 2015

Klätterapan och sommarfrillan


Vi lever och mår bra. Det är lite omväxlande väder men vi tar vara på de varma och soliga stunder vi har. Nu är det bara tre arbetsdagar kvar för B och sen får vi börja fira semester på riktigt. Under veckan så blev vår lilla-stora kille 10 månader gammal. Det vankas 1-års kalas, gott folk! Och då har vi inget spädbarn längre, utan två små barn. 


Vår klätterapa som har inga begränsningar vad gäller höjden. Han klättrar upp hela vägen till övervåningen om han bara slipper, klättrar upp för kökspallen, står på wc-pallen och tar i sig handfatet. Upp i vagnen, ja, precis överallt! Vi får nog vakta honom en hel del, eftersom han inte förstår riktigt själv hur bra han klarar av det, så en del bulor och blåmärken har han nog redan haft. Och fler kommer det att bli eftersom han är så orädd och inte alls försiktig av sig som storasyster. Vi får nu bara övervaka så att inga större olyckor sker och hoppas att han själv lär sig snart var hans gränser går.




Men allt skall ju undersökas och det är ju så de lär sig sen också. Han går sidledes och har gått några gånger med lära gå-vagnen. Så vi får se när lilla herremannen bestämmer sig för att börja gå på riktigt. För min del behöver han inte ha så bråttom, han är nog helt tillräckligt kvick redan nu som han tar fram sig.


I måndags var jag också till frissan för att fixa till sommarfrillan. Det blev både kortare och ljusare, men helt nöjd är jag ändå. Mitt hår växer så snabbt och så har jag trivts jättebra just nu med lite kortare frisyr. 


På torsdag far vi en sväng till Vasa med mamma och systeri som skall öva inför nästa veckas uppträdanden i Helsingfors. Vi kommer ju också att åka tåg ner till hufvudstaden på onsdag, så det blir första semesterresan på några år och den här sommaren. Skall bli riktigt skoj att få tillbringa tre dagar i Hesa. Ser framemot att få åka bort och se lite annat. 

Ha det bra, så hörs vi igen när tiden räcker till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar