måndag 20 juli 2015

Resa bokad och bilhataren


Så var vår lilla familjeresa bokad. Nästa veckas onsdag packar vi oss själva och barnen i bilen för att påbörja färden till Åbo. Det blir övernattning på hotell i Åbo centrum för att sedan följande dag knacka på vid det blåa muminhuset. Planen är att vi skall sedan köra hem sent på kvällen/natten med sovande barn i bilen. Wish us some luck! Nånej, skämto sido, tror nog det kommer att gå helt bra. Men faktum är att jag är väldigt nervös inför självaste bilresan. Har kanske nämnt om vår bilhatare Adrian, som skriker om han inte sover. Kom ikväll hem körande från Nykabi, gick mindre bra trots att vi skaffat bilspeglar åt båda barnen så att både de ser oss och vi ser dem. Så nu är vårt sista trumfkort en ny bilstol och att slopa bilskyddet. Blir troligtvis en Britax, så håller tummarna att Kokkola levererar i slutet av veckan och att mr Adrian ger upp och inser att han har ännu måååånga låååånga bilresor framför sig.

I väntan på nästa vecka fortsätter vi att njuta av semestertiden. Med Barnens dag, ballong och glass invigde vi Jakobsdagar. Försöker dock varva glassätandet med lite hälsosammare mellanmål.




Fick också en mindre hjärtattack idag då jag nästan mosade denna trofé som vår femte familjemedlem så snällt burit hem. Har fobi för alla gnagdjur och fåglar kommer på en god andra plats. Gaaaaah, får nippror nu igen när jag bara tänker på det. Men jag antar att grannarna fick sig ett gott skratt eller så undrar dom om hemmamamman fått fnatt.

Hur som haver, hoppas ni har en rolig vecka och kanske vi jeppisbor syns i vimlet ;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar