tisdag 9 juni 2015

Busiga lillebror och älskade unge


I söndags hade det gått nio månader sedan denna kille såg dagsljus för första gången. Han som var så menad att komma till vår lilla familj. 


Det här är då lillebror som älskar att busa, och då menar jag verkligen att han ÄLSKAR det. Och ännu bättre blir det om storasyster är med på noterna. Men som sagt, busigare unge får man leta efter.


Nästan alltid glad och har ett fotogenetiskt ansikte. Tar jag fram kameran så drar han upp mungiporna så långt det bara går.


Han tar upp sig för att stå, kryper och ålar om vartannat. Att vinka har han lärt sig nu nyligen och vinkar åt alla, speciellt om någon sätter på sig jackan och går mot dörren. Behöver väl knappast nämna att han är kvick som bara den, tror nog de flesta har det på klart redan. Han vet vem mamma, pappa, Alyssa och kissi är. Och frågar man var lampan är så pekar han på den. 

Kommer ihåg hur läkaren sa på efterkontrollen att jag kommer nog att ha babyfeber då han är åtta månader och vill ha flera barn då. Ibland undrar jag om hon skämtade eller menade allvar?! Babyfeber?? Nenå, jag har ju redan bebisar att ta hand om och de räcker mycket väl till just nu. Så nej, babyfabriken är nog stängd för tillfället. Som jag nämnde tidigare har vi nu också börjat sälja bort allt som bara går gällande babykläder och prylar. Har nu i främsta hand erbjudit åt vänner och bekanta, men kommer nog snart att försöka sälja på loppis det som finns kvar. Vi har inte tillräckligt med förvaringsutrymme så därför säljer vi redan nu. Så om ni är i behov av något som vi kanske har så är det bara att hojta till, för här när närmar vi oss ett-årsdagen med storm steg;). 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar