söndag 14 juni 2015

Sommarfötter och inga rosa moln


Så var den helgen nästan slut. Men den här gången är jag ärligt sagt riktigt lättad att det nu är söndagkväll, för vi har inte direkt haft någon bra helg. Ett enda gnällande från lillebror som annars är solstråle nummer ett. Så vad det kan bero på skulle jag allt vilja veta. Tänder igen, kanske??! Hoppas nästan lite det, för man vill ju veta vad det är när vi annars inte har det så här. Hoppas bara att det inte är öronen. Och när man hamnar att höra på en massa gnäll precis hela tiden kombinerat med sömnbrist och en famnbaby så går man ju och snäser lite själv också. Men ny dag och ny vecka imorgon och då hoppas vi att alla är glada och nöjda igen.

Eftersom vår helg var allt annat än rosa moln så kompenserade vi det med ett rosa nagellack. En riktig karamellfärg av essie.


Sedan bar det av till mammas. På vägen dit pekade min lilla blomsterflicka ut vilka blmmor hon ville ha från vägrenen. 




Ingen sommarvärme då ännu, tyvärr. Men blå himmel, sol och grönska var det minsann. 




Och törsten slog till så mommo fick börja duka fram.


Annars har vi mest varit hemma och ikväll hade vi sista gången syskonsimning så nu får vi hoppas att vi snart får simma ute också. Tänk att det är midsommar redan nu inkommande vecka. Har ni några planer? För en gångs skull har vi faktiskt planerat in nåt, men mera om det senare.

Hoppas ni haft en bra helg och har en riktigt skön söndagkväll! Här skall det chillas nu när tystnaden äntligen lagt sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar