lördag 8 augusti 2015

Blåbärstjejen och en lugn helg



De senaste dagarna har gått i blåbärens tecken. Rensat och fryst in en hel del, så nu borde det också räcka ett tag över. Fröken älskar blåbär. till och med mera än jordgubbar. Fick slutligen stoppa henne att äta för hon skulle troligtvis ha ätit allt i hinken. Lillebror gillade också att plocka i sig bären. Nam, nam, tyckte han och pekade mot bären efter mera.


Vi har ju också haft sommarvärme och sol, vilket vi gillar starkt. Har vistats ute, plockat blommor, bakat och haft kaffegäster på besök.


Tillbringade också en dag vid mommos då hon var ledig. 


Lillbusarn var som vanligt på gång med en massa. 


Kolla in frillan. Tycker han har så mysigt hår. 






På fredag blev han också 11 månader, vilket ju betyder att det bara är 1 månad tills kalaset. Förberedelserna är redan igång för mig som vill vara ute i god tid. Kalastidpunkterna har blivit bestämda. Nu håller jag på att planera vad vi skall bjuda på och vilka dekorationer vi skall ha. Så roligt och spännande med ett första kalas för vår älskade lillebror.


Helgen har börjat riktigt bra. B har jobbat idag, men annars har vi inte så mycket på gång. Riktigt skönt tycker jag efter en rätt så intensiv vecka. Vi får ta helgen lite som den kommer och nu hör jag också att åskan smäller till så får se om det blir en mysig kväll i soffan eller om vi hittar på något.

Hoppas ni har en riktigt skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar