fredag 12 juli 2013

Jordgubbar och tatueringar

Fick besök av lillasyster härom dagen. Hon skulle hjälpa till med Alyssa, så att jag skulle kunna fixa här hemma. Det slutade med att båda sov som stockar. Men huvudsaken är ju att jag kom ett steg närmare, vad gäller att få vår lägenhet att likna mer ett hem än ett flyttkaos.
Mamma kom med en låda jordgubbar. Jag stod i en timme och rensade och frös ner i burkar. Lite sparades användes till en paj som vi åt av under tv-myset.

I går uträttade vi lite ärenden på stan och lunchade vid Epoque. Jättegod mat!


När vi gick på stan passade vi på att gå in till ett tatueringsställe. B beställde tid till sin fjärde tatuering. Och tro det eller ej, men denna tatueringsoskuld är inte längre tatueringsfri efter 6.8, Jaiks!! Tatueringssmittan har nått familjen prupp!
Både katt och baby gillar annars den nya mattan i babyrummet. Imorgon far vi iväg till Ikea och efter att jag inrett färdigt utlovas bilder på vårt nya hem. Fröken prupp, som blir 6 månader imorgon, skall vara med sin mommo hela dagen. Spännande dag för både mor och dotter. Nu lite egentid då tösen sover och B är ute och spelar fotboll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar