fredag 26 juli 2013

Sightseeing och Jakobmarathon

Vi har hunnit med en hel del under de närmaste dagarna. Bloggen har fått vila och vi har njutit av den härliga sommarvärmen som nu äntligen nått oss, sådär fint till Jakobsdagarna. Så här ska det vara i juli och gärna också i augusti, tack!
På onsdag var vi och hälsade på min kusin som har en 6 veckor gammal bebis, Edla. Alyssa iakttog tyst sina tre småkusiner samtidigt som hon tuggade på en majsbåge. På torsdag käkade vi fisk på den här restaurangen:



I dag har vi haft besök av både Molpebor och Sandsundbor. Så söta barn och växt hade de sen vi senast sågs. Hade lite sightseeing i jeppizcity. Det var inte så mycket att se, men vi kunde konstatera att visst är det en mysig och liten stad vi flyttat till.


Kanske ni känner igen färgerna på vår lekstuga som B nyligen målat om? I kväll var vi och kollade in maratonlöparna. Träffade också på en och annan känd vid sportplanen.


Nu skall jag börja förbereda mig både mentalt och fysiskt för morgondagens festligheter, dvs lacka naglar och plocka ögonbryn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar