fredag 17 april 2015

Halpa-Halli strumporna och dagens shopping


Vi har märkt nu en tid att lillebror börjat växa ur sina 74:or, så nu i veckan började jag plocka bort de för små klädesplaggen och istället vika in nya i storlek 80. Tycker det är skoj när dom ännu är i denna ålder, att man får rätt så ofta ta fram "nya" och större kläder. Samma gäller ju inte alls fröken längre. Tycker att hon har gått i samma storlek länge nu. 

I alla fall så märkte jag också då, att han inte hade så överdrivet många plagg i just den storleken. Man klarar sig verkligen inte med några bodyn, ett par pyjamas och ett antal byxor. Speciellt inte då man tampas UTAN torktumlare!! Så för en gångs skull kunde jag shoppa loss lite med gott samvete. Kan ju inte ha killen att gå (åla ) naken heller ;). 

Följande plagg är från stadens absolut bästa butik: Halpa-Halli. Har säkert nämnt det tidigare. Men dom har faktiskt ALLT! Och den här gången var jag riktigt imponerad av deras häftiga pojkkläder. Färgstarkt med häftiga texter. Och så förstås strumporna! Det var egentligen de jag var ute efter från början då jag styrde nosen till klädavdelningen, för de har strumpor för ett rimligt pris som faktiskt hålls på. Och då har jag testat många på mina barn, men dessa, de är som fastspikade (låter grymt).







Och så blev det lite shopping vid Lindex också. Mjuka och mysiga basicbodyn till alla tillfällen. Både lång- och kortärmade. 





Planen var också att jag skulle kolla in KappAhls pyjamasar. Men det hann jag inte med så det får bli en annan dag. 

Det var dagens shoppingsaldo. Nu får jag börja tvätta så att han får börja använda. 

Hoppas ni har en mysig fredagskväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar