måndag 27 april 2015

Nykabi och Cindy´s


I lördags blev det en liten utfärd till Nykarleby för att hälsa på Nora och Felicia. Eftersom det var första gången vi såg deras nya hem hade vi med en liten inflyttningspresent. 





Det var riktigt härligt väder! Solen sken, så det var bara att plocka fram solbrillorna innan vi åkte iväg. 







Barnen lekte och ja, jag tror varenda leksak plockades fram. Det är ju alltid så skoj att komma till ett nytt hem med nya leksaker. Men det blir ju en del plockande efteråt också. 




Nykabi fick också stå för middagen den kvällen. Det blev hamburgare och franskisar ute i solen, eftersom lillebror just då sov kvällsturen i vagnen. 


Cindy´s hade faktiskt den godaste hamburgermåltiden jag ätit nu på ett tag. Riktigt gott! Till och med Alyssa som inte är något fan av den här typen av mat åt med god aptit. Det smakade helt enkelt lite mer hemlagat. Så tummen upp!




På söndag fick vi vara hemma hela dagen med två snoriga barn. Ingen simning den kvällen, men jag kom lite längre i evighetsprojektet: övervåningen. 

Nu har vappen- och första maj veckan börjat. Vi får hoppas att förkylningarna börjar släppa så att vi också kan fira Valborgsmässoafton. 


Ha en riktigt bra måndag!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar