söndag 23 mars 2014

Söndag och liten sjukling

Vi har en liten sjukling, IGEN!! Är barn så här ofta sjuka, eller är det bara vårt barn? Hostan började i fredags på kvällen när vi kom hem från stan.
Igår på förmiddagen fick hon feber, men vi valde att ta med henne till begravningen ändå efter att hon piggnat till av värkmedicinen.
En trött liten fröken på vägen hem.

Hon sov rätt så bra ändå inatt och vaknade endast en gång halv 6. Idag märkte vi att hon har lite snuva och fortfarande stegring, så nu sover den lilla sin första vila. Har på känn att det blir flera idag. Vi får hoppas att det går fort över, och att vi vuxna klarar oss. Svårt att säga om det beror på tänderna eller om hon annars bara fått kallt i våroverallen. Kan ju förstås också vara så att hon blivit smittad?

Det blir i alla fall en innedag för oss idag och babysimningen ikväll kan vi ju förstås glömma, synd. Har på känn att jag kommer att klättra på väggarna här hemma innan dagen är slut. Får hoppas lite i smyg att mamma och syster kommer på kaffebesök och har med sig av leftovers från systeris kompiskalas igår, hint ;).

Nu blir det att plocka lite här hemma och fixa köket innan vår lilla sjukling vaknar.

Hoppas ni har en skön och frisk söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar