torsdag 16 maj 2013

Hello kitty och jeansjacka

Oj, vilken skojig dag vi haft idag. Började dagen med att klä min lilla tös i Hello kitty och mig själv i jeansjacka. Vi körde sen iväg till Molpe för att hälsa på en kompis och hennes Elias.



Våra sötisar lekte så bra tillsammans. Vädret var helt underbart. Medan barnen sov i sina vagnar fikade och pratade jag och Emilia. Det är så roligt att få prata av sig med en annan mamma med barn i samma ålder. Som sagt ett riktigt roligt besök i sommarvärmen.



På kvällen åkte hela familjen prupp till en annan kompis. Vi kollade hockey på en väldigt stor skärm. Alyssa var så fascinerad att hon nästan svängde sig på mage bara för att kunna följa med matchen på den enorma skärmen. Men stackars liten börja gråta varje gång Finland fick mål, eftersom ljudnivån på karlarna var lite högre än vad hon är van med.


Imorgon fortsätter vårt roliga program. Åker iväg norrut för att hålla sällskap åt den yngre systern, då mamma är ute på galilej. På lördag blir det också eurovisions " fest" vid den andra systerns lya. Vår resa börjar med ett besök hos Alyssas söta kusin och hennes mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar