måndag 18 maj 2015

Megafun och familjelördag

I lördags var vi på Barnensdag som ordnades i ishallen. Megafun som det kallades. Det var ett riktigt lyckat evenemang, tyckte vi båda. Och fröken ja, hon stortrivdes. Genomtänkt, bra plats och roliga grejer för barn i alla åldrar. Det var Maxifun som var med ordnade i samarbete med barnavdelningen i Jakobstad, så det tyckte jag var extra fint att man på samma gång kunde bidra till det.

Alyssa åkte massor av gånger i båda karusell och tåg. Det var första gången för henne och det gick hur bra som helst. Det var nog jag som var mest nervös, men när jag märkte hur bra hon satt och höll i sig kunde jag också slappna av.


Det fanns många hoppborgar att välja på. 




Vi behövde endast betala för Alyssa, eftersom barn under 1 år och vuxna var gratis. Vi tyckte båda att det var helt klart värt den lilla pengen vi betalade för henne. I och med inträdet fick vi också en kupong till O´learys och med den var alla barnportioner tre euro. Så efter det skojiga blev det också lunch för oss alla där. En riktigt rolig familjedag. Mera sånt, tack! Vi uppskattar verkligen att det ordnas liknande dagar här i vår omnejd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar