söndag 10 maj 2015

Tävlingsgymnastik och Morsdag


Igår på morgonen startade vi till Vasa. Jag, mamma, syster J och barnen. Det ordnades nämligen tävlingar i truppgymnastik som vi ville se. Självklart hejade vi på syster S´s team som hon coachat.  Tyckte de var riktigt duktiga i sina fina vita dräkter. Fröken var nog mest imponerad av de söta små Pippi-flickorna som uppträdde. Överlag fick vi se fina uppträdanden och vinnarna var nog värdiga sina medaljer.






Hade med hörselskydd åt lillebror ifall musiken spelas högt. Musiken var på lämplig nivå, men det var tur vi hade med dem för de olika föreningarna hejade flitigt på sina föreningar, vilket dom självklart skall göra, och så tog han också en liten tupplur i vagnen där inne. Utan dem skulle han nog inte ha sovit lika bra. 




Dagen gick riktigt bra utan några problem. Barnen sov som tur båda vägarna. Vi hade med en egen matsäck som vi åt under tävlingarna och sedan blev det en ordentlig varm lunch och lite lekande vid ABC innan vi åkte hem. 

Idag är det Morsdag. Vi kommer att fira mamma på eftermiddagen efter att barnen sovit och sedan mot kvällen  blir det dubbelkalas för en nybliven 23-åring och 30-åring. Kommer nog senare ett inlägg med bilder på gåvor och en eller två tårtor. ;)


Önskar er en riktigt fin söndag och Morsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar