måndag 2 mars 2015

Måndagstulpaner och kramkalas

Måndag och den nya veckan har börjat bra! Helgens blommor är fortfarande fina och idag har vi lekt med våra grannar som vi brukar träffa rätt så ofta. De har barn i ungefär samma ålder som Alyssa och Adrian, så det är riktigt roligt att ha kompisar bara några meter ifrån oss. Först lite gungande och grävande i sandlådan på gården, och efter det lek och lunch inne hos oss.

Det var ett enda kram- och pusskalas för flickorna. Jag blev så glad när Alyssa nu också var med på noterna med att kramas. Hon har tidigare varit riktigt skygg med att krama andra barn, springer ifrån och ser nästan skräckslagen ut. Har tyckt att det har varit lite konstigt eftersom vi här hemma nog kramar och pussar våra barn hela tiden. Men jag har accepterat att hon inte vill krama andra, för jag tycker att hon inte skall behöva göra det om hon inte vill. Alla är olika och det skall respekteras! Men tydligen idag kände hon sig väldigt bekväm och trygg med sin kompis för det kramades hela tiden och också förstås kittlades och busades en hel del. Fnitterfior! :)

Som sagt roligt var det att se hur den saken också mognat och hur hon förändrats bara under några veckor. Men man vet ju aldrig hur det skulle vara imorgon, med barn är det ju alltid från dag till dag med olika saker och ting?! ;)

Igår hoppade vi över simningen då Adrian hade stegring från torsdag till lördag. Han var dock feberfri igår men ville inte att det skulle bli något värre då vi hade vår lekdejt idag och har 6-månaders kontroll nu på torsdag. Kan ni tänka er, 6 månader, helt otroligt!!

Ikväll är det B´s lediga kväll för egen tid så får se vad jag och barnen hittar på? En måndag varje månad brukar vi besöka biblioteket för att lämna tillbaka och låna nya böcker, men det blir nog inte ikväll. Kanske vi bara är hemma en kväll för en gångs skull för resten av veckan är kvällarna fullbokade med gym och frökens jumpa. 

Hoppas ni också får en bra start på veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar